fanclub-TokioHotel-AlbaIulia
FANCLUB FOR ALL THE FANS
Lista Forumurilor Pe Tematici
fanclub-TokioHotel-AlbaIulia | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FANCLUB-TOKIOHOTEL-ALBAIULIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bby67
Femeie
19 ani
Bucuresti
cauta Barbat
19 - 70 ani
fanclub-TokioHotel-AlbaIulia / TOKIO HOTEL / The begining Moderat de Deea 31, annnnnna, bIuTzA, luv_billutz_th, silviapemessenger
Autor
Mesaj Pagini: 1
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
Fondare
Gemenii Bill si Tom Kaulitz au inceput sa cante de la varsta de 9 ani. Dupa o petrecere in Magdeburg, gemenii Kaulitz i-au intalnit pe Gustav Schafer si Georg Listing, si stilul lor de muzica similar a dus la crearea unei trupe (la inceput numita Devilish). In 2004, Tokio Hotel a inceput sa lucreze intr-un studio in Hamburg alaturi de un producator. Cu ajutor din partea profesionistilor, Adam a rescris majoritatea cantecelor de pe album.

Cariera
Videoul single-ului de debut, Durch den Monsun (Prin furtuna) este pe sticla din Iunie 2005 si a facut ca trupa sa aiba un mare succes, si multi fani (printre care foarte multe fete). Single-ul a ajuns in topurile germane, astfel ca pe 20 August era pe locul 15, iar pe 26 august a ajuns pe primul loc. A ajuns pe locul 1 chiar si in topurile din Austria.

Popularitate si critici
Trupa are multi fani din Europa centrala si de Est. Dar, odata cu succesul au aparut si criticile. Cu popularitatea ei au ajuns sa fie urati chiar si de colegii de scoala.



Stilul lor este deosebit, sound-ul lor autentic si cu stralucirea lor profunda si enigmatica TOKIO HOTEL a cucerit publicul, sunt cu totul altfel, mai vioi si impresioneaza fata de tot ce a fost pana acum.

Succesul nu mai poate fi oprit. In top-uri au fost pe locul 1 multe saptamani intregi cu singelul "Durch den Monsun", melodie super-apreciata in Germania si Austria, nominalizari pentru cei mai bun New Entry in topurile muzicale, aprecieri din partea criticilor din intreaga tara si acesta este doar inceputul odata cu lansarea albumului de debut "Schrei"(Strigat) TOKIO HOTEL deschid un alt capitol in povestea lor de succes.

Asteptat cu mare interes de catre fani, TOKIO HOTEL se pregotesc sa sustina concerte live in Germania. Cantecele lor sunt atat de antrenante incat ce s-a auzit pana acum ramane un trecut sters. Cantecele lor produc un adevarat freamat incat nu poti sa te mai sustragi puterii lor. Cine doreste o imagine cat mai exacta cu TOKIO HOTEL: sunt autentici, isi taiesc cantecele si au ceva de spus.

Povestea Tokio Hotel a inceput in jurul gemenilor Bill si Tom Kaulitz, nascuti pe 1 septembrie 1989. Cei doi au inceput sa cante de la 9 ani.

In 2001, dupa un concert sustinut in orasul natal, cei doi gemeni i-au intalnit pe Gustav si pe Georg. Asa s-a format trupa Devilish. Doi ani mai tarziu, producatorul Peter Hoffmann i-a semnat cu Universal Music, insa sub numele de Tokio Hotel.

Inca de la primul single, alegerea lui Hoffmann s-a dovedit a fi un succes, "Durch den Monsum" ocupand locul 1 in topurile din Germania si Austria. Dupa lansarea albumului "Schrei" in septembrie 2005, au urmat alte trei single-uri de nr. 1: "Schrei", "Rette mich" si Der letzte Tag".

Odata cu succesul Tokio Hotel au aparut si criticile. Majoritatea au fost tintite asupra imaginii androgine a fratilor Kaulitz, dar mai ales la adresa imaginii lui Bill. Frizura ciudata, vestimentatie ambigua, farduri, unghii date cu oja... O imagine asemanatoare cu cea a lui Brian Molko de la Placebo.

Alti critici i-au acuzat pe producatori ca scot bani de pe urma unor pusti imaturi. Cu toate acestea, popularitatea Tokio Hotel a crescut si mai mult, chiar daca vocea lui Bill a inceput sa se schimbe, generand astfel relansarea albumului "Schrei".

Orice s-ar spune, pustii din Magdeburg au dat lovitura pe piata muzicala. Iar albumul "Zimmer 483" nu va fi altceva decat o continuare a unui debut fulminant.

the begining bill tom kaulitz inceput cante varsta ani. dupa petrecere magdeburg, gemenii kaulitz

38.5KB


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 17 ani
   
love_bill_tom
Dieser ist ein neuen fan

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 16
zoooper informatii

pus acum 17 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
Fenomenul Tokio Hotel
Debarcheaza in Belgia
Cine sunt ei? Cum au luat nastere?


Tokio Hotel – Noii invadatori

Cantecele lor nu intarzie sa faca senzatie la posturile de radio. Asadar, inainte ca sa fii depasit de acest fenomen, iti vom explica cine sunt acesti baieti despre care toata lumea vorbeste.

De cateva luni , la redactia Gimik, suntem asaltati zilnic de mailurile fanilor acestei trupe! “Ii adoooor! Va rog vorbiti despre ei! Si va voi cumpara in fiecare miercuri , pana la sfarsitul vietii ! (e vb despre revista)” , “Eu, de Craciun , imi doresc decat un mega-poster cu TH”. Energia pornita de cei patru nebunatici (  ) a venit asupra noastra si in restul Europei ! De fapt, aventura baietilor ar fi trebuit sa se tina in tara lor de origine, Germania! (aiurea rau am tradus asta). Dar cu mega-agitatia pornita pe internet in 2005, pentru casele de discuri era evident : trupa avea un potential si o aura prospera (infloritoare) ,ca sa treaca frontierele si sa faca “the next big thing”. Rezultatul, creatia lor Zimmer 483, ajunge in sfarsit si la noi pe 23 februarie.

Dar cum a inceput aceasta poveste?

La origine se alfa gemenii: Tom si Bill . Ei au un simt innascut al muzicii. De exemplu, primul , la 6 ani nu era cu ochii dupa Lego, “altoind” neconditionat chitara sa, o pasiune mostenita de la tatal lui vitreg. Al doilea antreneaza mereu cantecele si scrie versuri de la varsta de 9 ani .Patru ani mai tarziu, participa la „Star search“ dar, mult mai tanar ,iese pierzator in emisiune. Trebuia sa se astepte pana in 2001 ca destinul celor 2 frati sa se concretizeze. In urma unui concert in Magdeburg ei ii cunosc pe Gustav (percutionist), si Georg , basist.. Astfel ei formeaza prima trupa Devilish.

Acest lucru devine serios!

Foarte repede, incurajati de parintii lor ,ei canta in diferite cluburi si sunt remarcati de o echipa de productori si scriitori de versuri din Hambourg in timpul uneia din prestatii.Petter Hoffman, Pat Benzer, Dave Roth si David Jost , oameni de experienta (au compus, produs si remixat pentru numerosi artisti , printre care trupe precum The Doors sau The Corrs) contribuie pentru a reda mai mult profesionalism trupei. Asta permite celor patru baieti sa fie inscrisi la Universal si sa se bucure de niste bani ,pentru solidifica un plan de marketing. (?)

Primele succese

Stationati direct in varful recordurilor de vanzari , in Germania in august 2005 cu singel-ul "Durch den Monsun" , trupa se instaleaza pe primul loc in topuri pentru saptamani intregi. Urmeaza un disc de aur in Germania si altul in Austria. A doua piesa, "Schrei" primeste deasemenea discul de aur.In Franta, dupa un prim concert in Trabendo in Paris pe 28 septembrie 2006, ei inlantuie alte doua scene in Paris ,la Bataclan (26 noiembrie) si la Lyon in Transbordeur (28 noiembrie). Asta e isteria. Masina e lansata. Albumul "Schrei" este pe locul 19 in topul celor mai mari vanzari de albume in Franta.

Sunt peste tot

La inceputul lui 2007 ii vom vedea iar. Sunt invitatii lui Laurent Requeir in emisiunea “On a tout essayé” si noii favoriti la NRJ. Trupa intampina atata success astfel ca versiunea in limba engleza a albumului Schrei se va lansa in Anglia in august 2007.
Cat despre al doilea lor album "Zimmer 483" isi va instala bacurile (  ) in Belgia, cu 3 zile inainte sa apara in Franta, pe 23 februarie.

Vederi (poze)

Ludivine, Narmina,Tania, Marie,Cecile, Tiffany, Marine si frigul aspru dupa 2 ore. Incapatanarea (tzinta) lor? Sa ia un autograph de la idolii lor, gazduite , se pare ,in acest hotel. Mai departe, la aceasta intalnire, Ludivine, una dintre fane ne-a contactat si ne-a acordat sansa de a-I pune intrebarea care ne arde buzle (lol) e unde ai stiut unde erau?
“Am stiut asta prin intermediarul unei fane cand am fost sa-i vedem la intrarea la „On a tout essaye“, emisiunea lui Ruquier, dar acolo s-a schimbat. I-am ratat. Dar nu ma mai intereseaza pentru ca am reusit sa-I vedem in cele din urma iar Bill, solistul ,m-a recunoscut. (hai nu zau  )


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
Tokio Hotel – O viata de poveste

Adevarate vedete rock, cei patru tineri germani minunati ai trupei Tokio Hotel au dezlantuit a milioane de fani din jurul lumii. Un fenomen iesit din comun a inceput acum cativa ani cand Bill. Tom. Gustav si georg erau doar nicte copii.

Au numit Schrei Tour primul turneu triumfal Tokio Hotel care a mobilizat mai mult de 500.000 fani de-a lungul a 34 de concerte. O performanta asemanata cu cele realizate de marile staruri ale muzicii amenicane. Pentru cel de-al doilea turneu, 483 Tour, al carui start va fi dat pe 16 martie in Germania, trupa doreste sa cante pe scenele intregii lumii.

Sub influenta chitarii

Bill si Tom aveau doar 6 ani cand noul iubit al mamei lor, Gordon Trumper, i-a initiat in muzica. Chitarist intr-o trupa punk-rock numita “Futun”, Gordon le-a dezvaluit cateva trucuri ale meseriei datorita carora cei doi muzicieni invatacei isi dezvoltau primele lor arme.

Insusiri artistice ereditare


Fara nici un fel de examene trecute la conservator sau alte cursuri academice de solfegiuri cei doi tineri sunt recalcitranti la metodele de predare scolara. Tinerii Bill si Tom cantau dupa ureche, in functie de starile si emotiile pe care le aveau. Cea care i-a indemnat spre aceasta parte creativa a fost mama lor, Simone, pictor artist. “Acasa aveam parte de multa libertate” marturiseste Bill “Mama noastra ne lasa sa facem totul in maniera noastra, ne respecta simtirile si dorintele.”

Nasterea unui duo


Dotati cu un talent uimitor, Bill si Tom au stapanit foarte repede arta de a canta acordurile si mai apoi pe cea de a compune melodii originale. Este o adevarata alchimie intre gemeni, Tom cu chitara si Bill cu cantatul. Si rapiditatea cu care duo-ul Kaulitz a facut primii pasi a fost remarcabila. Intr-adevar, la doar 8 ani, au participat la specatocolele locale din imprejurimile Loitsche-ului, sat unde locuiau cu 700 de locuitori.


De la varsta de 6 ani, Bill si Tom au descoperit trucurile meseriei


Primele concursuri

La 11 ani, cei doi frati si-au castigat deja o anumita reputatie in Magdeburg, un oras mare in apropiere de Loitsche, unde ei obisnuiau sac ante in weekend-uri. Faima si-au castigat-o mai ales pe scena unui club numit Groninger Bad, care organiza in fiecare saptamana concursuri muzicale deschise tuturor. “Era un loc foarte ???????? (convivial), isi aminteste Tom. Nu cont ace grup se poate urca pe scena si se confrunta cu altii.”



Date importante

1995 Bill si Tom Kaulitz la varsta de 6 ani au descoperit muzica, o pasiune ca nu va mai inceta.

1999 La 10 ani, Bill scrie primul sau cantec, Leb' Die Sekunde.

2001 Gemenii Kaulitz se imprietenesc cu Gustav si Georg. Astfel ei formeaza trupa Devilish, care va deveni cateva luni mai tarziu Tokio Hotel.

2004 Patru producatori germani de renume sunt interesati de muzica lor. Aceasta intalnire ii determina sa semneze un contract cu Universal Music si sa inregistreze primul album.

15 august 2005 Apare primul single Durch Den Monsun. Intra direct in fruntea topurilor nemtesti.

19 septembrie 2005 Apare in Germania primul album Schrei propulsat de asemenea numarul unu in topuri.

decembrie 2005 Inceputul turneului german Schrei Tour.

25 noiembrie 2005 Aparitia celui de-al doilea single Schrei

februarie-martie 2006 Continuarea si sfarsitul turneului Schrei Tour.

10 martie 2006 Aparitia in Germania a celui de-al treilea single Rette Mich, clasat inca o data pe locul intai in topuri.

25 august 2006 Der Letzte Tag, al patrulea extras de single de pe album apare in Germania si ocupa si de data aceasta locul intai in topurile vanzarilor.

23 septembrie 2006 Albumul Schrei - So Laut Du Kannst apare si pe teritoriile din Franta.

28 septembrie 2006 Tokio Hotel canta pentru prima oara in Franta, in sala de la Trebendo, la Paris. Concertul are loc cu usile inchise.

februarie 2007 Aparitia la nivel european al celui de-al doilea album Zimmer 483, impreuna cu single-ul Uebers Ende Der Welt.

16 martie 2007 Inceperea in Germania a turneului european 493 Tour.

aprilie 2007 Trecerea prin Franta a 483 Tour, pe 17 la Zenith in Paris si pe 18 la Zenith in Nancy.

Din partea lui Gustav si Georg

Gustav Schafer si Georg Listing s-au imprietenit la scoala de muzica din Magdeburg unde s-au remarcat ca tobosar si bassist.”Aveam 13 ani cand l-am cunoscut pe Gustav” isi aminteste Georg. “Eram membrii unei orchestre care a pregatit o mare petrecere/serbare de sfarsit de an.”

Intalnirea

Gustav isi aminteste cu emotie acea zi a nului 2001 cand si-a intersectat pentru prima oara drumul cu cel al gemenilor Kaulitz: “ I-am intalnit intr-un loc retras din Magdeburg. Era un local asezat in mijlocul unui teren viran. M-am apropiat si am descoperit o sala de repetitii unde cantau Bill si Tom. Din primul moment mi-a placut ce faceau. Vroiam sa fac parte din grup cu orice prêt.” Baietii au discutat, au facut schimb de partituri si au stability sa se intalneasca o samptamana mai tarziu pentru o proba. In treacat, Gustav a adus vorba de prietenul lui bassist Georg.

Prima trupa

Cei patru baieti se intelegeau de minune si isi petreceau de acum inainte tot timpul liber repetand. In cateva luni, ei au realizat primul repertor alcatuit din piese in engleza si creatii originale nemtesti care le-a adus o anumita popularitate. Numita “Devilish” trupa cunoaste acum prima lor aventura in studiou. “Pentru a finanta inregistrarea discului, am adunat toti banii nostri de buzunar.” se amuza Georg “Dar nu a fost de ajuns. Pentru a castiga cativa bani in plus, sterpeleam tigarile parintilor/rudelor pentru a le revinde…”

Nasterea lui Tokio Hotel

Lui Bill nu-I place sa-si aduca aminte de scurta aventura a lui Devilish si se intristeaza cand vede cantecele lor circuland pe internet. “ A fost cu adevarat o prima incercare proasta.” bombane el continuand sa zambeasca. Anii 2002 si 2003 au permis trupei, numita mai apoi Tokio Hotel, sa se perfectioneze si sa confrunte din nou cu publicul.. Toate posibilitatile sunt bune pentru a se face cunoscuti. Bill a aparut de altfel la emisiunea tv nemteasca Star Search, in 2003, unde adolescentul de 13 ani a interpretat un fragment energic din It’s Raining Men de la Weather Girls.

In curtea celor mari 

Inceputul lui 2004, la identitatea si la sunetul Tokio Hotel s-a adaugat o echipa de specialisti in muzica, producatorii si si compozitorii Peter Hoffmann, Pat Benzner, Dave Roth si David Jost, care au decis sa ii ia pe baieti sub aripa lor protectoare. Inceputul unui noi ere s-a ivit pentru cei patru baiet, de acum implicate intr-un autentic proiect professional la casa de discuri Universal Music.. O munca minutioasa si de mari proportii le-a permis sa inregistreze niste bucati inedited si originale. Printre ele, Durch Den Monsun, primul single aparut in Germania pe 15 august 2005. Pee crane!


Concertele Tokio Hotel au adunat aproximativ 75.000 de fani!


Cheia succesului

Incredibila carisma a lui Bill, sunetul rock absolut inovator al membrilor cand aveau varste cuprinse intre 15 si 17 ani sau intensitatea textelor pieselor i-au propulsat pe Tokio Hotel pe locul intai in topul vanzarilor in Germania? Probabil ca toate cele enumerate. Astfel, dupa succesul primului lor single Durch Den Monsun, au urmat pe ecran Schrei, Rette Mich si Der Letzte Tag. Primul lor album Schrei , s-a vandut in mai mult de 700.000 de exemplare in Germania. Un fenomen a luat nastere.

Bestiile scenei 

Dupa incredibilul success pe care l-a avut albumul, Tokio Hotel pleaca in turneu in Germania in decembrie 2005. Aceasta provocare a declansat o dilema intre anumite persoane din domeniu. Cum se poate o tanara trupa sa domine o scena si un intreg public? Este adevarat ca cei patru membrii ai trupei sunt tineri, dar asta nu inseamna ca duc lipsa nici de experienta nici de talent. Inca de la primele concerte verdictul a fost dat: Bill, Tom, Gustav si Georg sunt adevarate bestii pe scena! Cele opt concerte programate initial pentru turneul Schei sunt prelungite, inca o data prelungite… In cateva luni, Tokio Hotel a incendiat intreaga Germania pe parcursul celor 34 evenimente care au mobilizat mai mult de 15.000 de spectatori. Ultimul lor concert a adunat aproximativ 75.000 de fani, un record istoric pentru o trupa asa tanara.

Consacrarea internationala

Anul 2006 marcheaza o etapa decisive in istoria trupei. Au cucerit de acum multimea de dupa granitele tarii si granitele limbii germane. Sunetul Tokio Hotel este exportat de-a lungul intregii Europe, in Rusia si chiar si in Japonia. Locul primului concert al trupei in Franta, pe 28 semtembrie la Trabendo la Paris, s-a umplut in mai putin de patru ore. Acel entuziasm dezlantuit al fanilor l-a impresionat in mod special pe Bill, cand a descoperit in acea zi ca toata lumea cunostea pe de rost versurile cantecelor.

Cel de-al doilea album

Numit Zimmer 483, noul album mai rock al trupei este anuntat de critici ca fiind evenimentul musical intenational al anului 2007. Descoperit intregii Europe la sfarsitul lunii februarie, el va fi acompaniat de un imens turneu numit 483 Tour. Printre altele unul dintre proiectele Tokio Hotel este cucerirea Americii. Din acea cauza o versiune englezeasca a albumului este prevazuta pentru la vara. O ultima provocare pentru tinerii cu varste cuprinse intre 17 si 19 ani este de a inscrie un nou record in palmaresul lor.


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
Mutarea in provincie a fost destul de dificila pentru Bill si Tom Kaulitz. Cand au ajuns din orasul german Magdeburg in satul Loitsche au avut parte de un soc: catunul nu avea mai mult de 850 locuitori - o diferenta ca de la cer la pamant. A fost destul de greu pentru gemeni, care erau obisnuiti sa iasa in oras cu prietenii si sa se distreze la greu. Insa decizia mamei lor era de nestramutat: ea si partenerul sau, Gordon Trümper, au cumparat o casa pe Bahnhofstraße 19, departe de centrul satului, scoala si orice urma de agitatie.

Aparitia lui Bill si Tom a fost ca o bomba pentru copiii din Loitsche: look rasta, pantaloni largi, limbaj obraznic - asa ceva nu se mai intamplase pana atunci. Bill si Tom erau deosebiti de ceilalti, aveau un comportament ciudat si cei mai multi nu vroiau sa aiba de-a face cu ei in nici un fel. Heidi (acum 22), dimpotriva, ii considera deosebit de interesanti pe cei doi. Ea a incercat sa-i cunoasca pe outsideri si s-a imprietenit cu ei. “Ma intalneam cu gemenii Bill si Tom in fiecare zi in autobuzul scolii“, povesteste Heidi. “Erau altfel decat ceilalti. Baietii erau marginalizati din cauza look-ului lor: aveau coafuri ciudate, purtau haine super cool si multe fete se simteau atrase de ei. Intr-o zi i-am intrebat de unde vin. De atunci am devenit foarte buni prieteni. S-au mirat ca i-am bagat in seama pentru ca nimeni nu mai facuse un asemenea gest pana atunci. Am incercat sa le castig increderea, chiar daca eram cu sase ani mai mare decat ei. Eram, in fond, singura lor prietena buna“.

Luptele pentru favoriti cresc in intensitate!
Europa - teritoriul disputelor dintre fani

Heidi, a carei prietena Sabrina a avut o scurta relatie cu Tom, ii vizita destul de des pe gemeni. “Cand am fost pentru prima data la ei acasa am fost foarte uimita“, isi aminteste ea. “Casa arata super, cu parchet si mobila antica. Mama lor, Simone, era pictorita si arata foarte tanara. Avea parul vopsit blond si era imbracata cu haine moderne. M-a servit cu o ceasca de cafea. Apoi am mers in camera lui Bill. Avea pe podea covoare bleu, iar Tom orange inchis. Totul arata foarte interesant! Bill avea chiar si doi soricei negri, super simpatici si jucausi“.



Gemenii Kaulitz compuneau muzica inca de pe atunci si i-au cantat lui Heidi unele dintre piesele lor preferate. “Aveau doar trei cantece, insa sunau foarte bine“, rade Heidi. “Unul de dragoste, unul impotriva profesorilor de la scoala si unul despre soareci. Bill canta la clape si vocal, iar Tom zdranganea la chitara sa electrica. Baietii vroiau neaparat sa afle ce parere am despre cantecele lor si s-au bucurat foarte tare cand le-am spus ca mi se par cool si, cu siguranta, cineva ii va remarca“. Drept multumire, cei doi i-au dat lui Heidi de Sf. Valentin o caseta cu cantecele lor, o felicitare in forma de inima si o fotografie cu ei pe care au scris “Ingerii tai“. Heidi: “Cu Bill si Tom era mereu amuzant, radeam tot timpul si spuneam glume. Mancau multa ciocolata, faceau tot felul de prostii si se jucau mereu cu casetofonul meu. Intr-o zi mi-au cantat «Weinst Du» al celor de la Echt - mi se parea super piesa“. Cand Heidi vede acum trupa Tokio Hotel la televizor, este foarte mandra de amandoi gemenii si parca nu ii vine sa-si creada ochilor. “Ma bucur sincer ca au reusit - si-au transformat visul in realitate!“

Nu toti locuitorii din Loitsche au o parere foarte buna despre Bill si Tom. Wilfried M., directorul scolii unde au invatat gemenii pana in clasa a patra, da ochii peste cap: “Cand i-am vazut prima data pe cei doi frati cu parul lung i-am intrebat daca sunt fete sau baieti. Mereu aveau un plan ascuns si puneau vreo prostie la cale. Ii vedeam deseori cand chiuleau de la ore si drept pedeapsa ii puneam sa stea la colt“.

Locul de bastina al gemenilor Kaulitz a devenit celebru peste noapte. In timpul zilei, Loitsche este luat cu asalt de fanii care-i deranjeaza pe locuitori

Bill si Tom erau niste rebeli veritabili si se purtau ca atare. Li se pareau super plictisitoare lectiile si profesorii. “Cei doi aveau numai prostii in cap“, spune una dintre fostele profesoare. O alta nu-si aminteste sa fi apreciat ceva la ei: “Baietii erau aroganti, isi bateau joc, mai mereu, de elevii mai timizi sau mai putin inteligenti“. O a treia profesoara nici macar nu vrea sa mai vorbeasca despre rebelii frati ai familiei Kaulitz. Isi duce ambele maini la cap si spune furioasa: “Amandoi erau insuportabili!“



Nici nu e de mirare ca Bill si Tom nu au fost iubiti de colegii lor de scoala. De cand au devenit Tokio Hotel, multi dintre ei nu-i suporta, chiar ii dispretuiesc si ii invidiaza. Mai mult, chiar si cei din imprejurimile satului au aflat despre comportamentul arogant al gemenilor Kaulitz. “Mi se pare penibil felul in care Tom si Bill, de cand au devenit celebri, se lauda cu locul lor natal“, spune Stefan (17) “Aroganta si primitiva. Care este, de fapt, imaginea pe care cei doi vor sa o promoveze? Tom arata ca un ciudat dependent de droguri, iar Bill este plin de fite!?“ Chiar daca pe gemenii Kaulitz nu-i are la suflet, lui Sascha ii place totusi muzica lor, iar frizura lui Bill i se pare super cool. Nico ii cunoaste foarte bine pe gemeni de pe vremea in care a locuit in aceeasi casa cu tatal vitreg al lui Tom si Bill.
Nico: “Amandoi erau diferiti de restul lumii, de aceea multi dintre copii si profesori nu indrazneau sa-i cunoasca mai bine si sa se apropie de ei!“ Aceasta diferenta a provocat multa ura si invidie. Este foarte ciudat ca in loc sa fie mandri de cei doi frati, locuitorii provinciei Loitsche/Germania prefera sa stea la distanta de Tokio Hotel…

In orasul natal erau si iubiti - dar si foarte invidiati !

De cand TH au devenit superstaruri, s-au schimbat foarte multe in Loitsche. Echipele de televiziune misuna cat e ziua de lunga prin sat si cauta noi si noi subiecte de senzatie, hoarde intregi de fani dau buzna in scoala si in casa familiei Kaulitz - si din ce in ce mai multi adolescenti infiinteaza trupe de rock, dornici sa castige succesul mult asteptat. “Acum toti vor sa ajunga la fel de celebri ca Tokio Hotel“, rade Denny (24), care are o trupa rock, “Peeelbois“. “Sunt foarte enervanti acesti fani ai trupei Tokio Hotel“, izbucneste un vecin, vizibil deranjat, al familiei Kaulitz. “Dau tarcoale toata ziua pe langa casa, calca in picioare gradinile si lasa peste tot gunoi, pungi de plactic si cutii goale de suc. Oare ce se asteapta sa gaseasca?“. Dovezile de adoratie ale unor fani sunt de-a dreptul uimitoare. Claudia si Kristina (ambele 14) locuiesc intr-o provincie de langa Loitsche si au indurat zile la rand frigul ca sa-i vada pe Bill si Tom. Jennifer si Melissa (ambele 15) nu vor sa plece din fata casei familiei Kaulitz. Jennifer: “Rucsacii nostri sunt plini cu cheeseburgeri si Red Bull, asadar vom rezista mult timp. Nu plecam de aici pana nu ii intalnim pe preferatii nostri: Bill si Tom“. Si toti fanii sunt la fel de hotarati! Mama gemenilor s-a baricadat in casa si goneste orice strain de pe proprietatea sa. Se simte deranjata de toate aceste intruziuni in viata sa privata. Bill si Tom nu au mai trecut de saptamani bune pe acasa. Pe gardul gradinii casei lor scrie: “Trecerea oprita! Va rugam sa ne respectati intimitatea. Bill si Tom locuiesc acum in Magdeburg, deoarece aici nu mai au liniste…“




Baietii vor sa fie copii in continuare! Ei sareau deseori gardul la scoala. “Erau foarte obraznici“, spune o profesoara

Fanii Tokio Hotel versus fanii US5
Furie, invidie, ura - grupurile de fani Tokio Hotel si US5 nu traiesc nici pe departe intr-o armonie perfecta! In Europa s-a declansat razboiul e-mail-urilor si scrisorilor... “Sunt atat de pornita si de manioasa pe acesti clovni de la US5! Daca vor razboi atunci asta vor primi de la noi: US5 sunt o gasca de castrati. Acesti cinci bebelusi sa invete sa faca muzica mai intai si apoi sa cante. Piesele lor sunt de cea mai joasa speta si cred ca politia ar trebui sa le interzica“, scria Martina (14) redactiei POPCORN Germania. Fanii US5 ii riposteaza rautacios prin comentarii acide si chiar injuraturi.

“US5 sunt cei mai dulci baieti din intreaga lume. Nu sunt numai super simpatici, dar au si niste voci de ingeri, cum nu am mai auzit pana acum! Tokio Hotel mi se par penibili! Pur si simplu ii urasc! US5 sunt concurati de niste idioti“.

Criticii care urmaresc traseul in topuri al celor doua trupe, recunosc ca trupa US5 ar avea o cariera mult mai infloritoare daca cei patru de la Tokio Hotel nu i-ar sta in coasta. Faimosii pusti din Germania au cucerit piata muzicala printr-un stil original. Drept urmare, albumul lor este mult mai bine vandut decat al celor de la US5, iar turneul lor cuprinde mai multe orase din Germania. Si inimile fanilor sunt cucerite pe deplin. Dovada stau declaratiile de dragoste de pe numeroase forumuri muzicale.

“Tokio Hotel sunt de 1000 de ori mai buni decat cei de la US5! Fanii US5 sunt invidiosi. Avem 100 de motive pentru care TH sunt mai buni. Vom numi numai cinci dintre ele si le vom copia de 1000 de ori:
1. TH nu sunt o trupa de casting - in comparatie cu adunatura de la US5;
2. TH canta la instrumente (Mikel nici nu stie cum arata o chitara!);
3. Tom poarta haine de hip-hop, Richie stie doar sa rada intr-una;
4. Izzy este un prostanac. De fapt, niciunuia nu-i merge mintea;
5. Albumul celor de la TH se vinde mai bine, trupa are mai multi fani si a primit mai multe premii muzicale!“ (Svenja & Saskia - 14).

Ambele comunitati de fani se pandesc si sunt gata sa-si apere favoritii cu o inversunare uluitoare. Insa exista si exceptii, care spun ca muzica este mai importanta. “Toti cei care au pornit un razboi al fanilor au cu adevarat frustrari“, sustine intr-o scrisoare trimisa revistei POPCORN Germania Susanne Steffens (13). Majoritatea fetelor considera ambele trupe la fel de bune si apreciaza muzica melodioasa a celor de la US5, dar si look-ul original al gemenilor Kaulitz. Odata cu ascensiunea trupelor in clasamente, duelul dintre gruparile de fani a capatat chiar accente violente, la concerte ajungandu-se nu de putine ori la batai si insulte. Membrii fan- cluburilor au ajuns sa monitorizeze chiar si aparitiile in mass-media ale trupei adversare, pentru a putea da replica oricarui atac.

“Daca Bill este homosexual, atunci cum de Jay a aparut la un interviu de televiziune cu un pulover roz-lila? E nevoie sa spunem mai mult?“, sustine Natascha (16).Orgoliile starnite de cele doua trupe pot fi comparate, la o scara mai mica, cu duelurile dintre clanurile hip-hop de pe Coasta de Vest si de Est a Americii. Sa speram macar ca trupele sa nu se razboiasca intre ele...


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
Only one month needed Tokio Hotel to become stars. Also with their first album they rushed into the number one position in the charts.

Before summerholiday they were students. Now are Bill, Tom, Gustav and Georg suddenly rockstars. For the school are waiting autogramm-hunters, in class are the first people who envy them. The boys live their biggest dream. Every week they get thousands of fan-letters, on the street they need already bodyguards in the meantime. Wherever they are, they cause deafing screamstorms. At the first of september the twins celebrate their 16th birthday. Just their close friends are invited - and of course also Gustav and Georg. And a team from Bravo, who bring a huge birthdaycake for the twins. But there are more reasons to celebrate: During the time that 'Durch den Monsun' was still on the number one position of the charts the whole time, they finished their album. 15 cool rocksongs, unter that also a few super-nice ballads. One week before the releasing at the 19th of september are 5 bravo-readers allowed to hear the whole album already. The best: Tokio Hotel is there in personal! After every song they ask the happy fans if they liked it. The judgement is always the same: Sensationel! No wonder, that ,Schrei' rushed into the number one position of the albumcharts from 0. Bravo makes an exclusive rockstar-photoshooting with the four students. Two days long they pose for the camera in glamrock-look. In the meantime are Bil, Tom, Gustav and Georg become professionals in posing - and they like it. Also that belongs to the life of a rockstar...


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
luv_billutz_th
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
chiar ca sunt un fenomen!!!cel mai tare fenomen!!they rules 4ever!!!

_______________________________________
save me my angel..I'm burning..can't you see?


Tokio Hotel Rules 4Ever!

   

Ne-am iubit pana la moarte
Asta ma ucide
Pntru ca visele noastre au cazut in bucati
Lumea ar trebui sa fie singura si tacuta pentru totdeauna..
Caci noi suntem pierduti

Chiar daca puterile noastre se unesc!


Pana la moarte..Tokio Hotel

Tokio Hotel fur immer!

Bill Tom Gustav and Georg
RULES 4Ever!

pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
corect....originalitate , stil diferit , super simpatici , talent , le au pe toate !!!   

_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
luv_billutz_th
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
dragii de ei..is unici!!is cei mai buni!!!si se vede!

_______________________________________
save me my angel..I'm burning..can't you see?


Tokio Hotel Rules 4Ever!

   

Ne-am iubit pana la moarte
Asta ma ucide
Pntru ca visele noastre au cazut in bucati
Lumea ar trebui sa fie singura si tacuta pentru totdeauna..
Caci noi suntem pierduti

Chiar daca puterile noastre se unesc!


Pana la moarte..Tokio Hotel

Tokio Hotel fur immer!

Bill Tom Gustav and Georg
RULES 4Ever!

pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
niste poze de la scoala lor...
amfiteatrul....

the begining niste poze scoala

24KB


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
bufetul

the begining bufetul

40.1KB


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
intrarea in scoala

the begining intrarea scoala

42.3KB


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
in fata scolii

the begining fata scolii

42.2KB


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
parcarea

the begining parcarea

24KB


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
laborator de informatica

the begining laborator

19.1KB


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
sala de clasa

the begining sala clasa

21.1KB


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
luv_billutz_th
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
doamne da ce scoala misto au!!frate!!!stii cum as invata daca as face lectiile acolo???    
ce super tare e!!!    


_______________________________________
save me my angel..I'm burning..can't you see?


Tokio Hotel Rules 4Ever!

   

Ne-am iubit pana la moarte
Asta ma ucide
Pntru ca visele noastre au cazut in bucati
Lumea ar trebui sa fie singura si tacuta pentru totdeauna..
Caci noi suntem pierduti

Chiar daca puterile noastre se unesc!


Pana la moarte..Tokio Hotel

Tokio Hotel fur immer!

Bill Tom Gustav and Georg
RULES 4Ever!

pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
mda..pana o sa avem si noi asa ceva...o sa zboare porcu` 

_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
anna
Dieser ist ein neuen fan

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 17
mai... sunt buni baietii astia... si scoala lor... nu inteleg de ce nu le place lor la scoala... e super.. sa te duci doar in vizita si tot e ceva... ...ei chiar iubesc muzica....   

pus acum 16 ani
   
luv_billutz_th
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
da..o iubesc mult...
ma rog..se refereau ca nu le plac materiile si chestii de genul..nu neaparat cladirea


_______________________________________
save me my angel..I'm burning..can't you see?


Tokio Hotel Rules 4Ever!

   

Ne-am iubit pana la moarte
Asta ma ucide
Pntru ca visele noastre au cazut in bucati
Lumea ar trebui sa fie singura si tacuta pentru totdeauna..
Caci noi suntem pierduti

Chiar daca puterile noastre se unesc!


Pana la moarte..Tokio Hotel

Tokio Hotel fur immer!

Bill Tom Gustav and Georg
RULES 4Ever!

pus acum 16 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
wow...ar trebui sa fii tampit sa nu-ti placa cladirea...   daca lear vedea pe a noastre ar fugi inainte sa intre...

_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
luv_billutz_th
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
ce mai...nici nu mai comentez...      

_______________________________________
save me my angel..I'm burning..can't you see?


Tokio Hotel Rules 4Ever!

   

Ne-am iubit pana la moarte
Asta ma ucide
Pntru ca visele noastre au cazut in bucati
Lumea ar trebui sa fie singura si tacuta pentru totdeauna..
Caci noi suntem pierduti

Chiar daca puterile noastre se unesc!


Pana la moarte..Tokio Hotel

Tokio Hotel fur immer!

Bill Tom Gustav and Georg
RULES 4Ever!

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la