fanclub-TokioHotel-AlbaIulia
FANCLUB FOR ALL THE FANS
Lista Forumurilor Pe Tematici
fanclub-TokioHotel-AlbaIulia | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FANCLUB-TOKIOHOTEL-ALBAIULIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ramona23 la Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Bucuresti
cauta Barbat
24 - 52 ani
fanclub-TokioHotel-AlbaIulia / TOKIO HOTEL / Multumiri pentru albumul SCHREI Moderat de Deea 31, annnnnna, bIuTzA, luv_billutz_th, silviapemessenger
Autor
Mesaj Pagini: 1
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
TOM : „ In primul rand as vrea sa multumesc parintilor nostri pentru marele sprijin , deoarece fara ajutorul lor intregul proiect nu ar fi fost posibil . O deosebita multumire lui Gordon Trumper care ne-a abisnuit pe Bill si pe mine cu muzica si mamei mele , care intotdeauna a avut puterea sa fie aici pentru noi . Pe langa aceasta , multumesc echipei noastre de productie : Peter Hoffman , Pat Benzner Dave Roth si David Jost , pentru timpul nebunesc si amuzant al acestei productii . Pentru noi , aceasta agitatie de pana acum a existat…Multumesc de asemenea tuturor prietenilor , care au fost de la inceput alaturi de noi , de asemenea familiei Hoffman , care a avut ideea productiei . Omare multumire maretei noastre Case de Discuri Universal , care intotdeauna a fost in spatele nostru , lui Gerrit Wissdorf pentru aceasta << calatorie >> de neuitat , lui Sascha Pierro pentru senzualele fotosesiuni si mega fotografii , harnicului nostru coordonator Benjamin Ebel , Tom Bohne si restului echipei noastre . Si sa nu uitam desigur de fanii nostrii , fara de care nu am fi fost aici…Multumesc !!! ”

BILL : „ In primul rand as vrea sa multumesc formatiei mele . Ne bucuram de timpul nostru si speram ca intotdeauna acesta sa fie asa . Aceasta adevarata putere va amuza !!! Multumesc desigur echipei noastre de productie : Peter Hoffman , Pat Banzner , Dave Roth si David Jost . Am petrecut un timp nebunesc impreuna si sunt mandru si recunoscator , pentru asta , pentru ceea ce noi impreuna am realizat . Un mare ajutor in ultimul an de la avocatul nostru Tom . Multumesc , ne-ai fost de mare ajutor …si…Benny…ai muncit la fel de impunator . Nu am fi reusit fara tine . Sa nu uit de asemenea de familia mea si prietenii mei , pe care i-am avut alaturi de noi de la inceput . Fara puterea si sprijinil lor nu eram acum aici . Toata multumirea lui Gordon si mamei mele . Ea a fost intotdeauna aici pentru mine si m-a ajutat intotdeauna pe mine si formatia . Nu reuseam nimic , fara sa facem ce trebuie . O uriasa multumire de asemenea lui Melanie Furste , Britta Osterman , Tom Bohne si restul de la Universal , fantastica noastra Casa de Discuri …Katapult…Multumesc , pentru primele noatre videoclipuri…Gerrit si Armin…nu voi uita niciodata <<calatoria>> noastra : ) ha…Pe langa aceasta , multumesc lui Sascha pentru feluritele fotografii senzuale . O mareata multumire merge desigur catre fanii nostri . Sa nu uit pe nimeni . A fost simplu !!! Va multumesc tuturor , aceea care , care au uitat de avere , pentru acest minunat album . Sunt atat de fericit , ca am trait acest eveniment…Bill ”

GUSTAV : „ Toate multumirile familiilor noastre si surorii mele , Rene , care ne-au stimulat mereu . Pe langa aceasta o mare multumire ambilor nostri manageri de turism , Gerrit si Armin , care ne-au urmarit si ne-au insotit cat am zburat de-a curmezisul Republicii avand niste trairi placute si pe scena . Multumesc tuturor fotografilor nostri , mai ales Sascha Pierro , care ne-a realizat aceste fotografii reusite !!! Multumesc , avocatului nostru Tom , de asemenea producatorilor nostri cu care am petrecut un timp super pe care nu-l vom uita . O mare lauda lui Benny , puternicului si distinsului nostru management care se tocmea mult pentru noi sa ne dea gata . Multumesc lui Melli . Britta si Alle , pentru toti cei care au muncit pentru noi si ajutorul nostru pentru dezvoltare . Multumesc celui mai bun tovaras al meu Alex , care ne-a tinut departe de toate discutiile . O mare multumire catre agentul nostru de turism si Katapult , celor care produs videoclipurile si apreciez glumele lor care mi-au castigat respectul tinerilor . Nu viu uita aceasta , ma rog sa nu fiu suparat ! De obicei multumesc dintr-o data multumes , multumesc !!! ”

GEORG : „ As vrea sa multumesc in primul rand mamei mele si noului meu tata , pentru eternul sprijin si alte sfaturi bune , care mi-a aratat o directie . Pe langa aceasta , o uriasa multumire senzualei noastre echipe de productie : Peter Hoffman , Pat Benzner , Dave Roth si David Jost , cu care am petrecut cateva ore frumoase in studio , discutand . Sa nu uit desigur de fantastica noastra Casa de Discuri , de ajutorul ei , mai ales Melanie Furste , Britta Ostermann si Tom Bohne .  Gerrit si Armin , sa nu-i uit desigur nici pe ei , la fel ca si calatoria noastra de-a curmezisul Germaniei . In plus o multumire catre toti ceilalti parinti si fata de Allen si prietenul meu Z.B.Faby , n-o sa uit de vremurile grele pe care le-am avut  . Multumesc , Sascha Pierro , pentru senzualele fotografii si Tom Golzer pentru bunele sfaturi la orice intrebare . Un urias compliment de asemenea lui Benny , pentru stresul mare , e ultima luna care trebuie s-o mai suport…;-) . Ultima mea multumire merge desigur catre fani , pentru ca fara ei nimic nu ar conta …. Multumesc… ”

Albumul Schrei contine :

1.Schrei ( Tipat )
2.Durch den Monsun ( Prin muson )
3.Leb` die sekunde ( Traieste clipa )
4.Rette mich ( Salveaza-ma )
5.Freunde bleiben ( Sa ramanem prieteni )
6.Ich bin nich` ich ( Nu sunt eu )
7.Wenn nichts mehr geht ( Cand nimic nu mai merge )
8.Lass uns hier raus ( Lasati-ne inauntru )
9.Gegen meinen Willen ( Impotriva vointei mele )
10.Jund und nicht meh jungendfrei ( Tineri dar deloc liberi )
11.Der letzte Tag ( Ultima zi )
12.Unendlichkeit ( Nemarginire )
         + tokio hotel software player

multumiri pentru albumul schrei tom „ primul rand vrea multumesc parintilor nostri pentru marele

20.1KB


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 17 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
clipu Scream cand Bill avea paru lung...





_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 17 ani
   
love_tom_92
Administrator

Din: Alba Iulia
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1595
De ce nu sunt Tokio Hotel un boygroup!
Baietii fac muzica de multi ani, trupa s-a format sub numele de Devilish si a cantat in cluburi si la festivaluri, neavand nevoie de un casting pentru a sparge gheata.
Nu exista nici o coregrafie sau numar de dans pe scena.
Canta chiar ei la instrumente proprii.
Sound individual, texte personale, lucru ce ii indeparteaza de a fi un boyband pop, usor de digerat.
Repertoriul Tokio Hotel consta in mare parte din texte scrise chiar de membrii trupei; despre ce boygroup se poate spune asta?


Tokio Hotel vorbesc in cantecele lor despre iubire, furie, disperare, neajutorare. Nu a existat niciodata in Germania o trupa cu un asemenea succes in ciuda varstei fragede a membrilor ei (sub 18 ani). Exista intrebarea: cum pot canta oameni asa tineri atat de convingator despre lucruri ca iubirea, pierdere si “traieste clipa”, cand nu au aproape deloc experienta vietii? Bill: “Bineinteles ca am trait deja anumite lucruri, tinerii din ziua de azi percep lumea din jurul lor asa cum e ea. Deci eu pot vorbi in textele mele despre lucruri care poate ii surprind pe mult adulti. Asta se intampla de exemplu in cazul melodiei “Gegen meinen Willen” care are ca tema despartirea dintre parinti, lucru care i-a traumatizat pe gemeni cand erau mici.
“Ne-am implinit visul de a face muzica”, spune Bill. “Am luptat mult pentru asta. Cred ca asta le-ar putea da curaj si altora sa creada in ei.”



”Visam deja de mult timp sa fim cunoscuti. Pe atunci nu aveam parte de concerte. Inca de cand fratele meu geaman Tom si eu aveam noua ani, canteam la serbarile din sat, la concursuri si in cluburi mici cu scena deschisa. Nici azi nu stiu sa cant la vreun instrument sau sa citesc note, de aceea aveam atunci o orga automata, la care puneam sa cante beaturi de toba – era de ajuns pentru competitiile scolare. Trimiteam demouri peste tot. Parintii trebuiau sa ne duca in fiecare weekend pe undeva.” - BILL

__________________________________________________________________________

Povestea din spatele cantecelor

Tokio Hotel au vorbit adesea cu placere despre povestea care sta la baza cantecelor lor. Am rezumat aici cele mai importante declaratii ale compozitorului Bill.

Schrei Inca din timpul scolii Tom si Bill ieseau in evidenta prin stilul lor si erau considerati stupizi de catre profesori si colegi. Schrei povesteste despre faptul ca cei doi nu voiau sa se adapteze, dar si despre frustrarea adusa de singuratate si “a nu te lasa influentat”.

Durch den Monsun Cand a venit vorba despre lansarea primului single, trupa a trebuit sa decida care titlu ar fi mai potrivit pentru debut. Durch den Monsun, melodie in midtempo, cu parti linistite si parti mai dure, reflecta in opinia baietilor cel mai bine repertoriul Tokio Hotel.

Leb’ die Sekunde Bill a scris melodia cand avea noua ani, ca un apel catre cei care sunt probabil tristi sau disperati. Viata e prea pretioasa pentru a pierde chiar si doar o secunda!

Rette mich Singura balada adevarata de pe primul album se refera la suferinta in dragoste, stare in care Bill s-a aflat de multe ori, din cate spune el. Tot el sustine ca nu s-a gandit la o fata anume cand a scris cantecul.

Freunde bleiben Cuvintele “mai bine mort decat Bill”, nu au fost spuse vreodata, asa sustine cantaretul, dar baietilor li s-a parut amuzanta expresia. Cantecul este important pentru Bill, deoarece considera prieteniile nesincere si oamenii superficiali “total corosivi”. Textul e legat de cativa fosti colegi ai lui Bill din Magdeburg.

Ich bin nich’ ich Un cantec despre inimi ranite, iubire respinsa, si ,dupa spusele lui Bill, despre dragostea nefericita pe care o purta unei fete.

Wenn nichts mehr geht Cantecul e legat de intrebarea “ce se intampla dupa moarte”. Bill sustine ca nu se teme de moarte, dar a vrut sa discute muzical tema.
Lass uns hier raus Titlul se refera la visul trupei de a deveni cineva si a fost conceput in timpul productiei primului album.

Gegen meinen Willen Acest cantec trateaza despartirea parintilor, intamplare legata de care mult tineri nu au chiar cele mai frumoase amintiri. Cantecul are scopul de a-I incuraja pe copiii ai caror parinti s-au despartit, sa fie deschisi si sa vorbeasca cu prietenii lor despre aceasta perioada grea din viata lor.

Jung und nicht mehr jugendfrei Un cantec care pur si simplu reflecta sentimentele trupei intr-un anumit moment.

Der letzte Tag Pentru acest cantec Bill si-a pus intrebarea “ce-ai face daca ar fi ultima ta zi pe pamant?”. El spune ca melodia a luat fiinta cand se afla intr-o stare depresiva, si ca azi ar prefera sa nu fie informat despre aceasta ultima zi.

Unendlichkeit Cantecul a fost compus aproape in intregime de Bill si trupa, intr-un moment foarte frumos de relaxare. Bill: “Cantecul se refera la a vizita locuri noi, a vedea lucruri noi, pur si simplu de a hoinari”.


_______________________________________
Schrei wenn nicht mehr geht und lass es alles hinter dir , es gipt nicht mehr zu verlier`n



pus acum 16 ani
   
luv_billutz_th
Moderator

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 667
un album super tare!
fanii le multumesc pt el!


_______________________________________
save me my angel..I'm burning..can't you see?


Tokio Hotel Rules 4Ever!

   

Ne-am iubit pana la moarte
Asta ma ucide
Pntru ca visele noastre au cazut in bucati
Lumea ar trebui sa fie singura si tacuta pentru totdeauna..
Caci noi suntem pierduti

Chiar daca puterile noastre se unesc!


Pana la moarte..Tokio Hotel

Tokio Hotel fur immer!

Bill Tom Gustav and Georg
RULES 4Ever!

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la